Moms: inkl. exkl.

Policy för hantering av personlig information

För att du ska känna dig trygg när du handlar på Stålhästen.se har vien särskild policy för att skydda och hantera dina personliga uppgifter. Du kan dock alltid surfa runt på siten, se våra fina cyklar och läsa mer om dom utan att behöva lämna några personliga uppgifter. Det är först när du handlar av oss som du måste lämna dina personuppgifter.

Personuppgiftslagen

Sättet att använda och förvara personuppgifter som du lämnar är noga kontrollerat av lagar och bestämmelser, t.ex. personuppgiftslagen. Detta innebär exempelvis att när du lämnar ditt namn, personnummer, adress eller liknande för att kunna köpa någon av våra produkter så binder vi oss samtidigt vid att hantera det med sekretess och att inte sälja eller sprida uppgifterna vidare. Sådant kan bara ske med ditt medgivande.

Användning av personuppgifter

När vi på Stålhästen.se behöver uppgifterna för att kunna sälja den produkt du valt att köpa använder vi Internetbaserad krypteringsteknik för kommunikationen.

Vi sparar och använder de uppgifter du lämnar till oss för att kunna lova det vi åtagit oss i kontrakt och avtal med dig. Bland annat för att erbjuda tjänster, kundservice, fakturering, administration, kvalitetsarbete, analys och utveckling, information och marknadsföring. Dessutom krävs enligt lag viss rapportering till våra svenska myndigheter. Vi använder också dina personuppgifter för att undvika problem,  t.ex. om vi måste kontaktade dig om det hänt något med din order.

ANVÄNDNING AV cookies

Enligt lagen om elektronisk kommunikation, som trädde i kraft den 25 juli 2003, ska alla som besöker en webbplats med cookies få information om att webbplatsen innehåller cookies, vad dessa används till och hur cookies kan undvikas.

Varför Cookies?

Den här webbplatsen innehåller två olika typer av cookies. Varaktiga cookies, som är en textfil som skickas härifrån och lagras på din dator samt tillfälliga cookies, sk sessions- cookies, som endast lagras temporärt och försvinner när du stänger ner din webbläsare.

Cookies används dels för att optimera webbplatsens funktion och anpassa den efter dina önskemål, dels för att kunna analysera statistik så att vi kan göra sajten bättre för dig som kund. Webbplatsens funktionalitet är dock till viss del beroende av tillfälliga cookies. Om du vill undvika cookies kan du konfigurera din webbläsare så att cookiefilerna inte laddas ner i din dator. Tillfälliga cookies är, som ovan framgått, dock nödvändiga för att navigera på webbplatsen.

Mer information

Bland annat webbanalysverktyget Google Analytics som används på denna webbplats använder cookies. Cookies samlar in information på aggregerad nivå om hur besökarna använder webbplatsen t.ex. antal sidvisningar, vart besökare kommer från och antal besök i syfte att förbättra webbplatsen och ge en bra användarupplevelse. Om du inte vill acceptera cookies så samlas ingen information in. Sekretesspolicy på Google Analytics webbplats.