Moms: inkl. exkl.
Produkter   » Cyklar » Produkt

Suverän Elcykel - Cream

FR. 14 995 kr

Suverän elcykel Cream 

beräknat leveransdatum 25 mars 

 

Stålhästen Suverän är en sprillans ny modell och är elcykeln för dig som vill ha lite mer än bara en elcykel. Cremefärgad ram med matchande bruna däck, handtag och lädersadel gör den riktigt stilig, speciellt för att vara en elcykel. Batteriet är placerat i ramen för bättre viktfördelning och renare design. Vid en första anblick är det lätt att missta den för en vanlig cykel.

Med en tyst och stark 250 watts elmotor där fram, driven av ett 10,4 Ah 36 volts batteri från Samsung, kommer du enkelt upp i 25 km/h utan större ansträngning. Upp till 70 km kan du cykla på en laddning och att ladda fullt igen tar inte mer än 4-6 timmar via ett vanligt vägguttag. Självklart är batteriet löstagbart, så du behöver inte oroa dig för att behöva kånka hela cykeln till närmaste eluttag =)

Motorn styr du via en kontroll med belyst LCD-skärm som visar hastighet, assistansläge (1-5) och tripmätare. Suverän har även en promenadfunktion som gör att den kan driva cykeln utan att du sitter på den. Lite som en väluppfostrad hund som kan gå fot, praktikt om cykeln är tungt lastad och man ska ta sig fram där det inte går att cykla. 

Bromsar gör du primärt med fotbromsen bak men den är också utrustad med hydraulisk skrivbroms fram för extra bra nyp.

 

Mer information om tillbehören

 

                                                              

Försäkring & Garanti       Specifikation Cykel           Varukorg

 

 

Dela: 
7
Växlar
14 995 kr
Beställningsvara
Ramlås - Svart
179 kr

Glöm inte tillbehör:

49 kr
179 kr
399 kr
49 kr
299 kr

Tillbaka