Moms: inkl. exkl.

GARANTI & FÖRSÄKRING

 

garanti

Alla våra cyklar har ett års garanti, vilken gäller från och med den dagen du tar emot din cykel. Garantin täcker alla funktionella fel och ursprungsfel men inte fel som uppstår vid normalt slitage. Exempelivs punktering, sträckt kedja och slitna däck. 
Kontakta gärna vår support på fabriken@stalhasten.se vid frågor rörande din cykels garanti. Kom ihåg att ange ordernummer så går det fortare att hjälpa till!

 

Försäkring

 

I ditt köp medföljer en två månaders självriskförsäkring.  Självriskförsäkringen ersätter dig för din hemförsäkrings självrisk om olyckan skulle vara framme och du får din cykel stulen. Efter de fria två månaderna kommer ni få ett erbjudande om förlängning i brevlådan. Om ni inte önskar ta del av detta erbjudande är det bara att bortse från brevet. Försäkringen gäller endast för privatpersoner boende i Sverige som köper sin cykel på Stålhästen.se och har en kompletterande hemförsäkring.

Försäkringen är framtagen med Hedenstedt Risk & Försäkring och du kan läsa mer om försäkringen på www.hedenstedtrf.se/stalhasten

 

 

 

Stålhästen FAQ