Restnoterade varor innebär att vissa saker inte riktigt hunnit komma i lager ännu men att det går att göra en förhandsbeställning. När dom kommer i lager igen framgår i produkttexten. 

Om du lägger en order på en restnoterad produkt kommer vi att skicka den till dig så snart vi får in den i lager.  Väljer du dessutom att betala med faktura  så skapas den först när vi skickar varan till dig, på så sätt slipper du ligga ute med några pengar. 

Om du köper en cykel som finns i lager men lägger till ett tillbehör som är restnoterat så skickas cykeln först och tillbehöret senare. Förutsatt att tillbehöret inte kommer i lager igen inom den närmaste veckan. I så fall håller vi lite på cykelns leverans och skickar cykel och tillbehör på samma gång när tillbehöret är i lager igen. 

 

 

Postat 08 april 2015