På grund av det rådande läget i världen har många leveranser av cyklar tyvärr blivit försenade.

Många modeller väntas dock komma i lager redan kring mitten/slutet av maj och andra dröjer några veckor till och väntas finnas i lager mitten/slutet av juni och juli. Estimerat leveransdatum står på respektive modells produktsida, för cyklar som är märkta “pre-order” och nedan finner du information om respektive modell.

Men lägger du din förhandsorder här på stålhästen.se så hamnar du högst upp  i kön av prioriterade leveranser så snart vi har dom i lager. Väljer du dessutom betalningsalternativet “faktura 14 dagar” så skapas fakturan först när cykeln är påväg till dig.

Modell: Prima 3/7-växlad och barncyklar
Leverans: Slutet av maj

Modell: Hybrid
Leverans: Juni

Modell: Stålhästen
Leverans: Juli

Modell: Effekt och Sport
Leverans: Slutet juli/början augusti

 

Den som väntar på något gott… 😃

Postat 23 april 2020