På grund av Covid och en stor global efterfrågan på cyklar och cykelkomponenter har många av årets leveranser blivit försenade. 
Vi gör allt vi kan för att få våra cyklar så snabbt som möjligt.

Nedan finner du en listan över preliminära leveransdatum för våra modeller, datum står även på respektive cykels produktsida.
 
Efterfrågan av cyklar är dock hög och många av dom modeller som väntas komma börjar redan ta slut redan genom förhandsbokningar. Om det är en speciell modell/färg du är intresserad av rekommenderar vi därför att du lägger en förhandsorder på den så snart du kan.  Väljer du dessutom betalningsalternativet “faktura 14 dagar” så skapas fakturan först när cykeln är påväg till dig, dvs din förhandsorder blir mer som en bokning och du kan fortfarande ångra ditt köp som vanligt.

Leveransperioderna ovan avser leverans till vårt lager, därefter kan det ta några dagar ytterligare innan du har din förhandsbokade cykel hos dig. 
För cyklar beställa med montering i någon av våra butiker kan ytterligare några dagar behövas, då det kommer många cyklar på samma gång som ska monteras. Vi tar dock in extra personal och skruvar så fingrarna blöder vilket gör att det handlar om högst några få extra dagars väntan för att få den slutmonterad, men är du mån om att få din cykel så snabbt det bara går rekommenderar vi att beställa din cykel med hemleverans. 

 

 

Den som väntar på något gott… 😃

Postat 06 maj 2021