Vi söker mekaniker

Vi är Stålhästen, ett Stockholmsbaserat företag som designar och säljer cyklar på nätet och via våra butiker i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vi söker nu en erfaren och noggrann cykelmekaniker med minst 3 års erfarenhet. Hos oss på Stålhästen skapar du tillsammans med dina kollegor en trivsam atmosfär där kunden står i fokus.

Bygger du perfekt runda och raka hjul, justerar växlar och luftar bromsar? Har du även koll på elcykel? Då kan du vara den vi söker. Som mekaniker hos oss så är du den som sätter störst stolthet i att kundernas cyklar är i perfekt skick, du är noggrann, snabb och är mån om relationen med våra kunder. Vi är ett snabbt växande företag med stora möjligheter för dig att utvecklas och påverka din arbetssituation.

Som cykelmekaniker hos oss kommer arbetsuppgifterna bland annat bestå av:
· Serva och reparera cyklar och elcyklar
· Montera cyklar och tillbehör
· Felsöka elcyklar
· Bedöma och åtgärda garantiärende

Arbetslivserfarenhet
Cykel- och mopedreparatör, 2-4 års erfarenhet

Utbildning
Gymnasial utbildning inom Teknik och teknisk industri

Meriterande
Mästarbrev, cykelreparatör

Omfattning: Heltid.
Varaktighet: Tillsvidare.
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad.anställning.
Var: Stockholm.

Vi erbjuder marknadsmässiga löner, schyssta villkor, bra arbetsmiljö, möjlighet att påverka och välkomnar dig till ett personligare företag!

Låter det spännande? Skicka din ansökan idag eller senast den 8 juli. Vi rekryterar löpande. Maila till: [email protected] och märk din ansökan med Cykelmekaniker.

Postat 09 juni 2021