Moms: inkl. exkl.

Om stålhästen

 

IDÉN

Vi är en svensk cykelfirma som såg dagens ljus i oktober 2010. När vi drog igång hade vi en önskan om att skapa en klassisk, stilig och stabil cykel som alla skulle ha råd med. Ingen citybike, mountainbike, cruiser eller allt vad modellerna heter. Vår förebild var istället mormors eller farfars gamla cykel.

 

OM CYKLARNA

Stålhästens cyklar är designade här i Sverige men har komponenter från världens alla hörn. Ramarna är tillverkade i stål eller aluminium, beroende på modell, och har enkla klassiska linjer. Med lädersadel, matchande handtag och klassiska färger har vi försökt göra våra cyklar så tidlösa som möjligt. För vem vet, i framtiden blir det kanske en mormors- eller farfarscykel på riktigt.


 

ETT REKO PRIS

Vi vill leverera en stilig cykel till ett bra pris. Av den anledningen har vi kapat alla mellanhänder och valt att endast finnas här på Internet. Vi har överlåtit till dig som kund att skruva dit de sista delarna (bland annat framhjul, sadel och pedaler). På så sätt kan en sprillans ny Stålhästen bli din utan att det kostar skjortan.

 

MANUAL

Vår manual finner du bland annat på Facebook. Där kan du även skriva kommentarer om det är något specifikt moment du undrar över:


Stålhästen Monteringsmanual på Facebook

Manualen finns även i hederligt PDF-format:

Stålhästen Monteringsmanual i PDF 

...och har du köpt en framlampa finns en enklare Facebookmanual här:
Framlampa Monteringsmanual på Facebook

 

LEdiga Jobb

Här hittar du alla våra lediga jobb.

 

PRESSRUM

Vårt pressrum med en massa bilder på Stålhästens cyklar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om Stålhästen

butik

Vår butik finns på St Eriksgatan 106 i Stockholm. Kom förbi och kläm och känn på våra pållar och tillbehör. Vill du plocka med dig en hem direkt så går det bra att köpa på plats. 

 

 

Öppettider för vår butik på Sankt Eriksgatan 106

Månd - tisd kl. 10.00 - 18.00

Onsdag stängt

Tors-fred kl. 10.00 - 18.00

Lördag kl. 11.00 -  16.00

Söndag stängt

 

Verkstad

Vi har även en fullserviceverkstad som förutom att hålla din Stålhästen i trim även servar alla andra märken och typer av cyklar. 

 

KONTAKT

Stålhästen Cyklar AB
Sankt Eriksgatan 106
113 31 Stockholm

Mail: hej@stalhasten.se
Organisationsnummer: 559118-3214
Bankgiro: 272-7378

Telefon (endast till butiken, ej webbsupport): 072 872 21 80