Cykelverkstad i Stockholm

På St Eriksgatan 106 i  Vasastan Stockholm finner du vår kompletta cykelverkstad. Här kan vi serva och reparera din cykel, oavsett om det är en Stålhästen eller annat fabrikat.

Ted, John och Basil bemannar vår cykelverkstad och hjälper dig så snabbt dom kan men under högsäsong (april – september) kan det vara mycket att göra. Vi har då tidsbokning och du är välkommen att antingen rulla förbi oss för att boka tid eller ringa in till vår cykelverkstad på 072 872 21 80.

Verkstaden har samma öppettider som butiken, förutom på helger då den är stängd . Här hittar du vår cykelverkstad i Vasastan:

Prislista cykelservice

Här finner du ett urval från vår prislista. När du kommer förbi med din cykel tittar vi på den tillsammans och kommer överens om vad som behöver göras på din cykel för att den ska bli så bra som möjligt.

Servicepaket Liten:  499 kr
Det bästa valet om du vill se över din cykel och låta den få en översyn och åtgärd så att den fungera som den ska.

Justering av växlar, bromsar, smörjning av kedja, efterdragning skruvar, kedjesträckning, enkel riktning av hjul enkel rengöring. Kostnad för material & arbetskostnad tillkommer om något behöver bytas (t.ex. ny slang, ny kedja)

Servicepaket Mellan: 599 kr
Vårt mest populära paket där vi går igenom hela din cykel och byter slitagedelar och utför enklare reparationer (skruvar som saknas eller liknande). All arbetskostnad ingår.

Kontroll & justering av växlar, bromsar, däcktryck. Smörjning och sträckning av kedja, riktning av hjul fram/bak, enkel rengöring.
Inkl. arbete för byte av slitdelar, tex. kedja, bromsbelägg, mm (kostnad för material tillkommer).

Servicepaket Stor: 799 kr
När din cykel behöver lite extra kärlek, kanske efter en lång cykelsäsong med många mil på cykelbanorna eller om den har stått i många år och behöver en total genomgång för att bli sitt finaste jag.

Kontroll & justering av växlar, bromsar, riktning av hjul, styr och vevlager, hjullager, efterdragning av alla skruvar, däck-/lufttryck och komplett uppsmörjning.
Inkl. arbete för byte av slitdelar, tex. kedja, bromsbelägg, mm (kostnad för material tillkommer).

Service -& monteringspartners

Förutom vår cykelverkstad i Stockholm har vi även samarbeten med cykelverkstäder i många andra städer. Hit kan du få din cykel levererad för slutmontering och du kan även vända dig till dom för service eller reparation.

Cykelverkstad Göteborg – Golinskis Cykeldepå
Cykelverkstad Malmö – Bien Vélo
Cykelverkstad Gotland / Klintehamn – Bikeoholic
Cykelverkstad Halmstad – Rima Cyklar
Cykelverkstad Helsingborg – Cykelhörnan
Cykelverkstad Karlstad – Ventilen
Cykelverkstad Kristinehamn – Nya Cykelhuset
Cykelverkstad Luleå – Cykelstället
Cykelverkstad Lund – Ågrens Cykel
Cykelverkstad Rättvik – Team Sportia
Cykelverkstad Sandviken – Cykelbyggarn
Cykelverkstad Sundsvall – Cykel-Nisse
Cykelverkstad Skövde – 30K
Cykelverkstad Trollhättan – Framtidshuset
Cykelverkstad Umeå – Cykelverkstaden
Cykelverkstad Västerås – Sporthörnan
Cykelverkstad Uppsala – Velotek
Cykelverkstad Örebro – Sportson
Cykelverkstad Örnsköldsvik – Ö-vikscykel