Lediga jobb på Stålhästen!

Kreativ Marknadsassistent – Stålhästen Cyklar AB

Stålhästen Cyklar är idag Sveriges ledande nätbutiker för stiliga cykla. Vi är i dag 6 personer på vårt huvudkontor i Stockholm och söker nu kreativ marknadsassistent. Stålhästen har kunden i fokus och har som mål att ge våra kunder en sådan bra köpupplevelse som möjligt. Vi söker dig som har en mycket god skriftlig förmåga och ett öga för grafisk design. Du är driven samt har ett intresse för försäljning och kommunikation. Vidare gillar du det digitala och har inget emot snabba puckar. För dig är sociala medier mer än ett flöde och gillar att skapa engagemang. Detta är tjänsten för dig som vill kunna vara med att påverka och utveckla ditt arbete samtidigt som vii är ett växande företag där alla hjälps åt.

Arbetsuppgifter

En stor del av tiden kommer du ägna åt att kommunicera med våra kunder, planera kampanjer, skapa nyhetsbrev, skapa engagemang i våra sociala kanaler, skapa och uppdatera texter och bilder till vår hemsida, arbeta med PR och pressutskick. Rollen är bred och du kommer få vara med att påverka innehållet. Vi jobbar med en säsongsprodukt och under vår högsäsong hjälps vi alla åt med det dagliga arbetet, så som att jobba med vår support, bygga pop-up-butiker etc.

Kvalifikationer och erfarenhet

  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Relevant eftergymnasial utbildning och 1-2 års arbetslivserfarenhet från liknande roll.
  • En fena på Adobe-paketet så som Photoshop, Indesign och Illustrator
  • Kreativ, idérik och har ett öga för bilder och det estetiska
  • God känsla för hur man anpassar budskap och språk efter mottagare
  • Meriterande med erfarenhet Nyhetsbrevs system såsom mailchimp
  • Meriterande med erfarenhet från e-handel /retail
  • Meriterande likaså om du är bra på att fotografera

 

Är du intresserad?

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Placering i Vasastan i Stockholm. Skicka ditt CV och personligt brev till [email protected] senast 25 feb 2019.

_______________________________________________________________________________________

Cykelsäljare – Kväll och helg

Vi söker nu butikssäljare till vår cykelbutik på Sankt Eriksgatan i Stockholm. Du är social och älskar att identifiera kundens behov för att kunna hitta rätt produkt till rätt person.

Hög service och nöjda kunder är vårt största fokus, och vi är säkra på att du känner likadant.

Arbetet är starkt inriktat mot försäljning, varpå att ha jobbat i butik tidigare är ett krav. Det är meriterande om du dessutom arbetat med cyklar, men det är inget krav så länge du är villig att lära dig av vår erfarna ordinarie personal och har ett intresse för cyklar.

Just nu söker vi extrapersonal för eftermiddagar/kväll- och helgarbete.

Kontaktuppgifter

Visst låter det kul! Skicka ett mail till [email protected] med en kort beskrivning av dig eller ett CV. Tjänsten ska tillsätta senast 1:e mars 2020.