Företagscyklar

Här skulle vi kunna lista allt som är bra med företagscykel: Det är snällt för miljön, ger glada och friska medarbetare och är fantastiskt mycket billigare än taxiresor.
Men det där har ni redan koll på. Vi väljer istället att visa några fina exempel på företag som redan har gjort slag i saken.

Alla våra cyklar lämpar sig utmärkt som företagscykel men vi har också en unik modell tänkt just för företag. Läs mer om modell Stålhästen Biz!

Vår standardlösning är en snitsig skylt som fästs under ramen och som kan monteras på alla våra klassiska modeller.

Skyltarna kostar 700 kr/st och är tillverkade av aluminium eller hårdplast. I priset ingår enklare hjälp med design, färgtryck, fästen och frakt.

För er som är på jakt efter fler än 100 cyklar finns möjligheten att göra unika cyklar för ert företag, helt efter er egen smak och tycke. Ni får själva välja modell, antal växlar, färg m.m. Dessutom sätter vi er logga direkt på ramen om ni så önskar. Riktigt stiligt blir det!

Hör gärna av er till foretag@stalhasten.se för kostnadsförslag eller mer information.

Nedan finner ni några prisexempel på vanliga företagscyklar, kompletta med skyltar och dom vanligaste tillbehören. 

Stålhästen Biz inkl egen skylt, framlampa och ramlås:  5 900 kr

Stålhästen 3 vxl dam eller herr inkl pakethållare med egen skylt, ramlås, silverkorg/frampakethållare,  framlampa och snabbfäste till sadel: 5 350 kr

Stålhästen 3 vxl dam eller herr inkl egen skylt i ramen med silverkorg/frampakethållare och ramlås: 4 750 kr

 

All priser på denna sida är ex moms.